0707 - 25 17 04simon@sawdust.se

Köksrenovering i Tyresö, Sollentuna och Täby

Köksrenovering och annat bygge

Du som tycker att noggrannhet, kvalitet och kundvänlighet är viktiga aspekter har verkligen kommit helt rätt. Har du en färdig plan för hur du vill att ditt drömkök ska se ut och behöver hjälp med att förverkliga idéerna genom en köksrenovering i Tyresö, Sollentuna, Täby eller någon annan del av Stockholm. Vårt byggföretag må vara relativt litet och någorlunda nystartat, men vi erbjuder hjälp med allt inom bygg och snickeri. Vi kan exmepelvis hjälpqa dig med renovering, tillbyggnader, utbyggnader och andra uppdrag (stora som små) inom bygg- och snickeribranschen. Genom att anlita oss för din köksrenovering eller annat byggarbete, så är du garanterad ett elegant, vackert och enastående bygge, som du verkligen kan vara stolt över.

God kundservice

Vi på Sawdust Bygg och Renovering är företaget som du kan lita på och som ser till att du får hjälp med ett bygge som är helt och hållet anpassat efter dina behov och önskemål. Varje bygge planeras helt och hållet utifrån dina egna idéer och önskemål då målsättningen är en köksrenovering med ett resultat så nära dina drömmars kök som möjligt. Genom ett nära samarbete och god kundkontakt genom hela processen försäkrar vi oss om att ge dig resultatet du alltid drömt om. Så oavsett vilken form av renovering du önskar få hjälp med i områdena kring Täby, Tyresö och Sollentuna med omnejd kan du känna dig trygg med att vända dig till oss och veta att du kommer få precis det resultat du önskar.

Vill du veta mer?

Tycker du att det låter intressant och önskar anlita oss för just din köksrenovering eller annan form av bygge i Sollentuna, Täby eller Tyresö med omnejd kan du kontakta oss via mejl eller telefon. Antingen om du har några funderingar om vårt företag, våra tjänster eller önskar en kostnadsfri offert. Vi finns alltid nära till hands för att hjälpa dig med precis det som du önskar få assistans med.

Välkommen till Sawdust Bygg och Renovering!